x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Reacție virulentă a lui Ciolacu: Premierul demis a dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic

Reacție virulentă a lui Ciolacu: Premierul demis a dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic

16 Oct 2021   •   14:41
Reacție virulentă a lui Ciolacu: Premierul demis a dat astăzi un ultim spectacol al delirului politic
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Premierul demis a dat astăzi un ultim (sper) spectacol al delirului politic”, afirmă Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook, adăugând că oamenii vor să știe cum ieșim din catastrofa sanitară.

 

 

Potrivit lui Marcel Ciolacu, reformele de dreapta „ne-au adus înainte de Revoluție! Românii nu aveau atunci ce să cumpere, iar acum au de unde, dar nu și bani!
Și nu, nu mă refer la acei 1% cu venituri peste medie! Explică-le, Florine, cum a crescut economia ca o rachetă spre cer, celor 7 milioane de oameni aflați în risc de săracie și excluziune socială! Explică-le, Florine, cât sunt de fericiți și celor 120.000 români aruncați în deprivare materială severă în doar un an de guvernare!
În loc să enervezi oamenii, stai cu privirea în pământ de rușine și nu te mai lăuda!”.

Ciolacu îi transmite lui Cîțu că a scufundat barca și oamenii vor să știe cum ieșim împreună din catastrofa sanitară și au nevoie de soluții acum: „Economia o putem salva, viețile însă nu le putem recupera!”.

 

×