x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică REFERENDUM 2012. Victor Ponta: "Băsescu nu mai este un preşedinte legitim. Este un simplu cetăţean care profită de banul public"

REFERENDUM 2012. Victor Ponta: "Băsescu nu mai este un preşedinte legitim. Este un simplu cetăţean care profită de banul public"

30 Iul 2012   •   08:19
REFERENDUM 2012. Victor Ponta: "Băsescu nu mai este un preşedinte legitim. Este un simplu cetăţean care profită de banul public"

Presedintele PSD, Victor Ponta a facut, la sediul de campanie al USL, primele declaratii ulterioare ultimului anunt facut de BEC.

"In numele USL as vrea sa multumesc celor peste 8 milioane de romani. Votul reprezinta o optiune clara a electoratului roman.

Nimeni nu poate ignora si batjocori votul acestor romani, nici in Romania, nici in afara Romaniei.

Mesajul lor a fost clar pentru demiterea lui Basescu. Vom guverna Romania pentru cei care l-au respins pe Basescu. Acesta nu mai este un presedinte legitim, in conditiile in care a fost votat de circa 10 la suta dintre cei prezenti la referendum.

Avem obligatia sa ascultam mesajul celor peste 8 milioane de romani. Sfidarea acestora deminstreza ca Basescu nu a facut altceva decat sa foloseasca orice subterfugiu pentru a-si pastra privilgiile.

Batalia continua si vom folosi toate mijloacele constitutionale pentru a arata taoet lucrurile murdare facute de clica lui Basescu.

Practic, incepand de ieri, Basescu nu mai este un presedinte legitim. Vrea doar sa isi pastreze imunitatea in fata justitiei. Este un simplu cetatean care profita de banul public.

Parlamentul Romaniei este institutia care a luat decizia de suspendare a presedintelui. Decizia Curtii Constitutionale va fi respectata de guvernul Romaniei.

Am primit din strainatate recunoastere si felicitari pentru modul in care s-a desfasurat referendumul.

Daniel Chitoiu.

Cel care a castigat referendumul nu trebuie sa plece din politica, ci cel care a pierdut, iar acela este Traian Basescu.

×
Subiecte în articol: referendum traian basescu Victor Ponta