x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Refuz - Deputatul Lavinia Sandru nu vrea sa se mai intoarca in PD

Refuz - Deputatul Lavinia Sandru nu vrea sa se mai intoarca in PD

17 Feb 2005   •   00:00

Deputatul Lavinia Sandru respinge categoric o posibila intoarcere in PD. Ea contrazice in acest fel afirmatiile presedintelui Traian Basescu care, la emisiunea Marius Tuca Show de miercuri seara, spunea ca "Lavinia se va intoarce pana la urma in PD".

TRANSFER. Lavinia Sandru anunta noi abandonuri din PD
"Il rog pe presedintele Traian Basescu ca atunci cand se mai refera la mine sa o faca in contextul in care ma considera membra a Initiativei 2003 si colega cu Cozmin Gusa si Aurelian Pavelescu. Ii rog, de asemenea, pe fostii mei colegi si, mai ales, pe Emil Boc sa nu mai faca speculatii publice, pentru ca eu nu ma intorc in PD", ne-a declarat Lavinia Sandru. Mai mult, deputatul democrat a aratat ca, in perioada urmatoare, vor fi "posibile transferuri dinspre PD spre Initiativa 2003" si nu invers, dar a refuzat sa spuna daca membri ai PD si-au manifestat dorinta in acest sens.

AVERTISMENT. Pe de alta parte, Lavinia Sandru il ameninta pe Emil Boc ca va vorbi despre colaborarea lui cu PSD daca va mai face declaratii referitoare la relatia Gusa-PSD. "In cazul in care Emil Boc face declaratii, ar trebui sa se gandeasca inainte. Daca nu se va gandi, vom incepe noi sa vorbim de relatia lui cu PSD. Intre cele doua tururi de scrutin pentru prezidentiale, Boc s-a dus la Cluj si s-a predat PSD", a declarat Sandru. Mai mult, deputatul a spus ca nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat al PSD pentru Primaria Capitalei nu este altceva decat "o parghie" pentru ca postul sa fie adjudecat de Adriean Videanu, care, in opinia lui Sandru, ar avea o intelegere in acest sens cu PSD. Liderul PD Emil Boc a negat insa ca ar exista o astfel de intelegere cu PSD. El a precizat totodata ca Gusa ar putea fi candidatul Initiativei 2003 la Primaria Capitalei, care ar urma sa fie sustinut de PSD.

PENIBIL. Boc a negat si presupusa colaborare cu PSD sustinuta de Lavinia Sandru. "Cred ca ridicolul afirmatiilor Laviniei Sandru cu privire la o colaborare a mea cu PSD este de ordinul evidentei pentru orice om cu scaun la cap. Este ridicol si penibil sa crezi ca eu m-am dus la Cluj sa ma bat in campania pentru alegerile locale cu Ioan Rus, pentru ca apoi sa colaborez cu PSD", a declarat Boc, citat de Mediafax.

Pe de alta parte, liderul PD a refuzat sa comenteze afirmatiile lui Basescu privind o posibila revenire a Laviniei Sandru in PD. (Lavinia Dimancea)

×
Subiecte în articol: politic psd şandru lavinia Lavinia Şandru