x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Replica lui Dacian Cioloș la acuzațiile liderului PSD: Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid

Replica lui Dacian Cioloș la acuzațiile liderului PSD: Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid

18 Oct 2021   •   12:16
Replica lui Dacian Cioloș la acuzațiile liderului PSD: Ipocrizia se poate vindeca. Are ocazia concretă de a termina criza rapid

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, care se plânge public de întârzierea numirii unui premier și de lungirea negocierilor, a mers a Cotroceni fără nicio variantă și e cel care vrea anticipate deși știe că nu se pot organiza, este replica lui Dacian Cioloș la postarea liderului PSD.

„Marcel Ciolacu, președintele partidului parlamentar cu cele mai multe mandate, se plânge public de întârzierea numirii unui premier și de lungirea negocierilor. Pentru că stă prost cu memoria: el e cel care a mers la Cotroceni fără nicio variantă, el e cel care vorbește de anticipate atunci când știe că nu se pot organiza, el e cel care a negociat cu PNL blocarea moțiunii USR pentru a prelungi criza la infinit”, scrie pe Facebook Dacian Cioloș.

El îl invită pe Ciolacu să voteze guvernul Cioloș.

„Din fericire. Și-l informez pe această cale că poate să citească măsurile de ieșire din criză. Contăm pe votul celor responsabili. Mai multe fapte, mai puține vorbe”, conchide Cioloș.

„O săptămână pierdută = 2000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse zero să treacă prin Parlament”, susține președintele PSD Marcel Ciolacu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că propunerea Ioanei Mihăilă la Sănătate, în lista pe care USR o va depune luni în Parlament, este „un cinism fără margini”.

Mediafax

×
Subiecte în articol: dacian ciolos Marcel Ciolacu