x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Revocările lui Iancu, Blaga şi Anastase, publicate în Monitorul Oficial

Revocările lui Iancu, Blaga şi Anastase, publicate în Monitorul Oficial

04 Iul 2012   •   11:14
Revocările lui Iancu, Blaga şi Anastase, publicate în Monitorul Oficial

Hotararile Parlamentului pentru revocarea din functie a presedintilor Camerei Deputatilor si Senatului, Roberta Anastase si Vasile Blaga, precum si pentru revocarea Avocatului Poporului, Gheorghe Iancu, au fost publicate miercuri in Monitorul Oficial.

De asemenea, in Monitorul Oficial se regaseste si hotararea de asigurare a interimatului in functia de Avocat al Poporului de catre Valer Dorneanu.

Tot in Monitorul Oficial se regasesc si hotararile parlamentare privind alegerea lui Crin Antonescu in functia de presedinte al Senatului si a lui Valeriu Zgonea, la sefia Camerei Deputatilor.

Ieri, in plenul reunit al celor doua Camere, s-a decis revocarea presedintilor Senatului si Camerei Deputatilor, Vasile Blaga si Roberta Anastase, si inlocuirea lor cu senatorul liberal Crin Antonescu si deputatul social-democrat Valeriu Zgonea.

Parlamentarii au mai votat marti, in plenul reunit, si revocarea lui Gheorghe Iancu din functia de Avocat al Poporului si numirea interimara in aceasta calitate a lui Valer Dorneanu.

×