x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rezultate EXIT POLL CURS-Avangarde pentru vot politic la nivel național. Clasamentul partidelor

Rezultate EXIT POLL CURS-Avangarde pentru vot politic la nivel național. Clasamentul partidelor

de Redacția Jurnalul    |    09 Iun 2024   •   22:13
Rezultate EXIT POLL CURS-Avangarde pentru vot politic la nivel național. Clasamentul partidelor

Rezultate EXIT POLL. Pentru vot politic la nivel național. din 2024, primele rezultate conform exit-poll-ului realizat de CURS-Avangarde sunt disponibile la ora 22:00, imediat după închiderea urnelor. Aceste date reflectă situația de la ora 20:00 și oferă o imagine preliminară a distribuției voturilor.

Update Pe vot politic, la consiliile județene, PSD a obținut 33%, PNL 28%, AUR și ADU câte 12%, iar SOS 4%

Stire initiala La alegerile locale, pentru desemnarea Consiliilor Județene, clasamentul este: PSD: 29%, PNL – 23%, AUR: 17%, Alianța Dreapta Unită - 14%

 

Rezultate EXIT POLL CURS-Avangarde pentru alegerile locale 2024. Singurul EXIT-POLL la alegerile din 9 iunie 2024 se efectuează de institutele Centrul de Sociologie Urbană și Regională - CURS și Grupul de Studii Socio-Comportamentale - AVANGARDE. Cele două institute au fost autorizate de Biroul Electoral Central (BEC) să efectueze cercetarea la urne.

Sute de operatori de interviu, coordonatori de teren și experți vor culege și prelucra în timp real datele culese de la zeci de mii de alegători care se vor prezenta la urne pe cuprinsul întregii țări.

×