x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ridzi despre Bellu :”M-aş bucura să se răzgândească”

Ridzi despre Bellu :”M-aş bucura să se răzgândească”

11 Iul 2009   •   00:00

Ministrul Tineretului Monica Iacob Ridzi spune că decizia lui Octavian Bellu de a renunţa la funcţia de secretar de stat în MTS este un act unilateral pe care nu-l poate comenta, dar s-ar bucura să se răzgândească şi să continue activitatea.



"Am aflat astăzi de hotărârea domnului Octavian Bellu, prin care renunţă la funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului. Regret acest fapt pentru că am avut o foarte bună colaborare. Este un act unilateral pe care nu-l pot comenta, dar m-aş bucura să se răzgândească şi să continue activitatea în MTS", susţine, vineri, Monica Iacob Ridzi, într-o declaraţie de presă.

Ea a mai spus că "sistemul nu este nici blocat, nici lipsit de perspective", asigurând lumea sportului că fondurile care au fost alocate pentru acest domeniu rămân aceleaşi indiferent de sursa din care vor fi finanţate. Ministrul Tineretului şi Sportului precizează că Guvernul va aloca direct, prin bugetul de stat, sumele necesare bugetelor ministerului şi ale federaţiilor în locul formulei anterioare, prin care banii proveneau din încasările realizate de organizatorii de pronosticuri şi pariuri sportive.

×
Subiecte în articol: politic