x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rm. Vâlcea / Primarul Gutău interzice directorilor PDL să meargă la şedinţe alături de preşedintele CJ

Rm. Vâlcea / Primarul Gutău interzice directorilor PDL să meargă la şedinţe alături de preşedintele CJ

22 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PDL Vâlcea, Mircia Gutău a trimis miercuri o adresă directorilor serviciilor deconcentrate din judeţ, susţinuţi de partid, prin care li se interzice acestora să mai participe la audienţe în teritoriu împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean, social-democratul Ion Câlea.



"Directorii PD-L nu-l vor mai însoţi pe domnul Câlea în teritoriu. Le-am interzis acest lucru printr-o adresă. Ei sunt puşi acolo să-şi facă treaba la birou, nu prin localităţile judeţului", spune Gutău, citat de Agerpres. El adaugă faptul că nu are nimic împotriva deplasărilor lui Ion Câlea în teritoriu: "Domnul Câlea, care face un lucru foarte bun, poate să ţină aceste audienţe cu angajaţii aparatului propriu, care-şi pot lua notiţe şi să expună apoi problemele diverşilor directori, nu trebuie să care toţi directorii după el".

Pe de altă parte, Ion Câlea spune că vizitele sale în teritoriu "au acelaşi iz cu cele ale premierului Boc la Vâlcea". "Am vazut că-şi dau toţi cu părerea despre vizitele mele în teritoriu. Eu am promis oamenilor în campania electorală că voi ţine audienţe în teritoriu pentru a-i scuti de un drum la cabinetul meu. Vizitele mele în teritoriu nu au nici un iz electoral, au acelaşi iz ca şi cele făcute de premierului Boc la Vâlcea, adică pentru rezolvarea problemelor administrative", a precizat Câlea, care este şi liderul organizaţiei PSD Vâlcea.

Referitor la adresa pe care Gutău a transmis-o către directorii PDL ai deconcentratelor, Câlea a spus: "Dacă directorii lor vor să participe la audienţe bine, dacă nu, merg mai departe fără ei. Dar suntem într-o alianţă tocmai pentru a rezolva mai uşor problemele oamenilor. Dacă ei nu vor să pună umărul... nu-i obliga nimeni!"".

×
Subiecte în articol: politic