x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Robert Cazanciuc, mesaj de Ziua Armatei

Robert Cazanciuc, mesaj de Ziua Armatei

25 Oct 2020   •   17:30
Robert Cazanciuc, mesaj de Ziua Armatei

Robert Cazanciuc, preşedintele Senatului a declarat că Armata Română poate fi definită prin patriotism, sacrificiu, credinţă, disciplină riguroasă.

"Pentru Patrie! Patriotism, sacrificiu, credinţă, disciplină riguroasă sunt cuvintele prin care putem defini Armata Română. Mândria de a fi militar o înţeleg pe deplin doar militarii, cărora le suntem recunoscători pentru devotament, pentru că ne inspiră în fiecare zi să fim patrioţi. Astăzi, de Ziua Armatei Române, îi onorăm pe soldaţii, subofiţerii şi ofiţerii Armatei noastre şi le aducem omagii eroilor care s-au jertfit pentru ţară, apărând independenţa, suveranitatea şi unitatea statului român. Recunoştinţă şi preţuire pentru veteranii de război, al căror curaj şi spirit de sacrificiu trebuie să fie permanent un exemplu pentru naţiunea română!", a scris Cazanciuc, duminică, pe Facebook, într-un mesaj de Ziua Armatei.

El a mai spus că Armata este o instituţie fundamentală a statului şi a contribuit la creşterea prestigiului internaţional al României, în special prin participarea militarilor la misiuni şi în teatre de operaţii în afara ţării.

×
Subiecte în articol: robert cazanciuc