x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Roberta Anastase: "PSD a devenit un partid de interlopi"

Roberta Anastase: "PSD a devenit un partid de interlopi"

18 Mar 2012   •   13:18
Roberta Anastase: "PSD a devenit un partid de interlopi"

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat, duminica, la Ploiesti, ca liderul PSD, Victor Ponta, conduce un partid "care lucreaza impreuna cu interlopii". Potrivit Robertei Anastase, acesta este unul dintre motivele pentru care Ponta nu a votat Legea camatariei.

"Am spus acum cateva luni, cand s-a votat Legea camatariei, ca nu este o intamplare ca Victor Ponta nu a votat acea lege. Am spus acest lucru pentru ca stim cu totii ca Victor Ponta conduce un partid care lucreaza impreuna cu interlopii. Noi, din Prahova, stim lucrul asta foarte clar si foarte bine. Ne apropiem de campania electorala si toate cosmarurile pe care le-am trait acum patru ani de zile revin", a spus Anastase, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

Afirmatia Robertei Anastase, care este si presedinte al PDL Prahova, a fost facuta in contextul unor incidente care au avut loc, vineri, in localitatea prahoveana Puchenii Mari, mai multe persoane fiind depistate in timp ce distribuiau fluturasi denigratori la adresa primarului democrat-liberal Constantin Negoi.

"E adevarat ca socant pentru noi toti este ca revin atat de devreme. De obicei, incepeau sa functioneze in preajma datei inceperii campaniei electorale. Suntem cu o luna si jumatate inaintea inceperii campaniei electorale si dumnealor deja isi fac simtita prezenta pe teren cu o ferocitate extraordinara, cu o violenta extraordinara. Asa fac aceste personaje care, intre timp, inteleg in ierarhia PSD-ului ca au crescut. De aici si revolta unei parti din PSD si unui numar important de primari ai PSD-ului. Faptul ca acesti oameni deja decid, ca au responsabilitati, ca vorbesc de zone, sunt responsabili de zone, indica faptul ca acest partid a devenit un partid de interlopi in ansamblul lor", a mai declarat Anastase.

×