x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Romaşcanu atacă PNL: Nu data alegerilor este importantă, ci lipsa respectării unei decizii

Romaşcanu atacă PNL: Nu data alegerilor este importantă, ci lipsa respectării unei decizii

de Redacția Jurnalul    |    01 Iul 2024   •   15:45
Romaşcanu atacă PNL: Nu data alegerilor este importantă, ci lipsa respectării unei decizii
Sursa foto: Antena 3 CNN

Purtătorul de cuvânt al PSD Lucian Romaşcanu atacă PNL și pe Rareș Bodgan în special: „nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice”. Cât despre alegeri, Romaşcanu afirmă că nu data este importantă, ci lipsa respectării unei decizii oficiale.

„Faimosul Rareș, omul care în afară de vorbe nu a produs nimic relevant în politica românească, continuă să facă piruete logice înspre a justifica ceea ce nu poate fi justificat prin prisma bunului simț comun. Faimosul Rareș s-a remarcat prin pupatul oricărui ... inel care i s-a arătat în raza de acțiune a buzelor, preamărind orice efemeridă care a ocupat poziția de șef a partidului mirosind mai mult a Băsescu decât a Brătianu: Orban, Cîțu acum Ciucă. Iar lista e departe de finalizare căci rotația șefilor PNL e pe măsura elanului pupător al vorbetelui. Acum ne spune că vor fi alegeri în septembrie doar dacă își va pierde mințile. Îl informăm cu respect că, deși diagnosticul putea fi pus de unii răutăcioși mult mai devreme, el are confirmarea oficială pe data de 03.03.2024 (vezi poza)”, a postat Lucian Romaşcanu pe Facebook.

În opinia purtătorului de cuvânt al PSD, ceea ce este extrem de important este „lipsa de onoare: Nu data alegerilor în sine este importantă ci lipsa respectării unei decizii oficiale a unui partid care se vrea important în România. PSD își poate duce spre succes candidatul la prezidențiale indiferent de data scrutinului. Rareș și compania au mari dificultăți în a-și vedea ostașul în turul 2. De aici și piruetele, de aici și explicațiile stupide privind respectarea legilor care nu păreau să existe în martie. Din acest motiv al lipsei de onoare PNL nu a mai câștigat alegerile parlamentare din 1937. Și nu par să le mai câștige curând”.

Atacul vine după ce, întrebat în ce condiţii liberalii vor accepta alegerile prezidenţiale în septembrie, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a răspuns: „doar dacă ne pierdem minţile în noaptea asta”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: romascanu PNL atac