x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rovana Plumb: Guvernul Boc trebuie să plece, iar alegerile anticipate pot fi o variantă

Rovana Plumb: Guvernul Boc trebuie să plece, iar alegerile anticipate pot fi o variantă

14 Mai 2010   •   00:00

Preşedintele Organizaţiei de Femei a PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, la Alba-Iulia, că actualul Guvern "trebuie să plece" pentru c"nu este capabil să gestioneze criza", iar alegerile anticipate pot fi o soluţie pentru situaţia din România.
Rovana Plumb a declarat, la finalul unei întâlniri cu reprezentantele organizaţiilor de femei ale PSD din Transilvania, că instrumentul politic de care PSD va uza în perioada următoare este moţiunea de cenzură şi îşi propune ca prin aceasta să arate că Guvernul "nu este capabil şi nici nu a fost capabil să gestioneze criza", transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Instrumentul politic de care PSD va uza este moţiunea de cenzură, care va trebui să tragă un semnal de alarmă în ceea ce priveşte faptul că acest Guvern nu este capabil şi nici nu a fost capabil să gestioneze criza. Ştiind ce se întâmplă la nivelul celorlalte state membre, pentru că suntem într-un club economic, ce măsuri s-au luat, care sunt previzionările, care este trecutul, istoricul unui acord cu FMI şi ştiindu-se că se previzionează criza, trebuia să aibă un pachet de măsuri pe care să-l prezinte treptat. Din punctul meu de vedere, Guvernul trebuie să plece", a spus Plumb.
Răspunzând la o întrebare a jurnaliştilor, Rovana Plumb a spus că alegerile anticipate pot fi o soluţie pentru actuala situaţie în care se află România.
Ea a adăugat că PSD are oameni bine pregătiţi şi este pregătit în orice moment "să vină cu propuneri echilibrate şi constructive pentru ieşirea din criză".
Rovana Plumb a ţinut însă să precizeze că PSD nu îşi doreşte intrarea la guvernare alături de PDL, ci mai degrabă organizarea de alegeri anticipate. 

×
Subiecte în articol: politic