x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică S-a făcut drum la Cărbuneşti pentru Băsescu

S-a făcut drum la Cărbuneşti pentru Băsescu

14 Iul 2009   •   00:00

Preşedintele Traian Băsescu este aşteptat, vineri, la Târgu Cărbuneşti, la o ceremonie prilejuită de împlinirea a 40 de ani de existenţă a unităţii de transmisiuni din localitate. Aleea de acces spre unitatea militară a fost asfaltată zilele acestea, deşi autorităţile locale au încercat de ani buni să facă rost de fonduri pentru a turna asfalt în zonă.



Viceprimarul oraşului Cărbuneşti, Ion Fugaru, spune că un răspuns oficial la invitaţia lansată şefului statului este aşteptat astăzi de la Cotroceni. Fugaru este convins că Băsescu va veni la festivitate pentru că ceremonialul îl obligă pe preşedinte să fie prezent la înmânarea unor titluri oficiale cu această ocazie. În plus, viceprimarul din Târgu Cărbuneşti spune că aleea de acces spre unitatea militară, un drum de aproape un kilometru, a fost asfaltată zilele acestea, deşi autorităţile locale au încercat de ani buni să facă rost de fonduri pentru a turna asfalt în zonă.

Fugaru spune că banii au fost daţi de Consiliul Judeţean, iar asfaltul turnat este unul de calitate. "Au făcut un drum bun, are 3,5 metri lăţime, e strat gros, nimic de zis din punctul ăsta de vedere. Noi ne chinuiam de ceva vreme să facem rost de bani pentru porţiunea aceea, dar uite că acum s-au găsit şi fonduri, n-a mai făcut nimeni scandal, bine măcar că s-a făcut cu ocazia asta, că rămâne făcut", a declarat viceprimarul, citat de Mediafax.

Unitatea de transmisiuni din localitate este singura unitate militară rămasă în Gorj după procesul de restructurare a Armatei.

×
Subiecte în articol: politic