x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal în coaliție: Rareș Bogdan aruncă bomba. Marcel Ciolacu reacționează

Scandal în coaliție: Rareș Bogdan aruncă bomba. Marcel Ciolacu reacționează

20 Ian 2022   •   12:49
Scandal în coaliție: Rareș Bogdan aruncă bomba. Marcel Ciolacu reacționează

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, reacționează după declarațiile lui Rareș Bogdan, potrivit cărora coaliția PSD-PNL-UDMR se va rupe anul viitor. Acesta solicită o ședință de urgență cu partenerii de guvernare. 

"Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș. Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare!", a scris acesta pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus că ministrul PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, ar trebui remaniat după criticile aduse fostului premier PNL, Florin Cîțu.

”Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila. Dacă continuă, atunci va trebui să luăm o hotărâre, dar nu demiți un om pentru o declarație. În schimb, cred că e nevoie de o discuție serioasă”, a spus Rareș Bogdan, la Digi24.

Totodată, el a mai explicat că se va face un bilanț la un an de la formarea coaliției de guvernare, unde s-ar putea ca PNL să caute un alt partener. 

"Dacă după un an de zile vom vedea că acest efort nu va ajunge să fie unul apreciat, nu va duce la nimic și guvernarea va bălti, atunci e absolut legitim să încercăm să găsim o altă formulă pentru că înseamnă că această formulă a fost făcută complet aiurea. Eu sper să nu avem această situație".

 

 

×