x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal între Ponta şi Orban, în Parlament: Asistăm la o slujbă de pomenire

Scandal între Ponta şi Orban, în Parlament: Asistăm la o slujbă de pomenire

18 Mai 2020   •   17:42
Scandal între Ponta şi Orban, în Parlament: Asistăm la o slujbă de pomenire
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Premierul Ludovic Orban a venit, luni, să dea explicaţii în Parlament despre măsurile din timpul epidemiei, iar Victor Ponta i-a spus că „asistăm la o slujbă de pomenire pentru anumite domenii pe care Guvernul vrea să le îngroape”. Orban i-a replicat fostului premier că are „ochelari de cal”.

Premierul Ludovic Orban a fost chemat să dea explicaţii cu privire la măsurile luate în timpul stării de urgenţă.

Jignirile nu au întârziat să apară.

Victor Ponta a făcut aluzie la numirea unui proprietar de pompe funebre la conducerea Spitalului de Urgenţă din Piatra Neamţ.

„Aş vrea să vorbesc pe înţelesul unui patron de firme funebre. Patronii de firme funebre sunt ultimii specialişti promovaţi de domnul Orban. Să spunem că azi avem o slujbă de pomenire pentru anumite domenii din România, afectate de criza economică, pe care Guvernul urmează să le omoare, urmând ca apoi să le asigure o îngropăciune cu o firmă de pompe funebre afiliată partidului”, a spus liderul Victor Orban, în plenul Camerei Deputaţilor.

Liderul Pro România acuză Guvernul Orban că nu a gestionat bine nici domeniile din transport, cultură sau sport.

„Din păcate trebuie să trecem pe pomelnicul Guvernului Orban companiile româneşti de transport. La TAROM nu s-au dat salariile, la CFR Dumnezeu cu mila. Poate aşa înţeleg oamenii de ce se trece pe jos pe la Nădlac, după ore de aşteptat. Sportul şi cultura, domenii importante, se prăbuşesc din lipsă de sprijin guvernamental. Cred că aceste două domenii lăsate să moară reprezintă o pierdere pentru societatea românescă”, a adăugat Ponta.

Ludovic Orban i-a replicat lui Ponta, spunând că acesta „are ochelari de cal şi nu vedere realitatea”.

„Domnule preşedinte, doamnelor şi domnilor deputaţi. Probabil antevorbitorul nu a trăit în România în ultima perioadă şi nu a văzut ceea ce s-a întâmplat aici în ultimele luni. Are ochelari de cal şi nu vrea să vadă realitatea”, a spus Orban, la audierile din Parlament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban Victor Ponta