x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandal la Senat, cu insulte și sloganuri “#rezist”

Scandal la Senat, cu insulte și sloganuri “#rezist”

de Ion Alexandru    |    04 Dec 2019   •   08:23
Scandal la Senat, cu insulte și sloganuri “#rezist”

Senatorul Șerban Nicolae, prezent, ieri, la lucrările ședinței reunite a comisiilor Juridice și de Învățământ, a avut un schimb dur de replici cu parlamentarul USR Mihai Goțiu, pe care l-a “adulat” cu termenul “parazit”.

Totul a început în momentul dezbaterii pe un proiect de lege la Comisia Juridică, atunci când social-democratul a afirmat: “Eu constat că cititul e o problemă foarte grea”. Replica a venit de la senatorul USR Mihai Goțiu, care i-a atras atenția lui Șerban Nicolae că “sesiunea pentru declarații politice are loc miercurea, de la ora 9.00”. “Fără paraziți în timpul intervențiilor”, a replicat senatorul PSD.

A urmat o intervenţie a unui alt USR-ist, şi el membru în Comisia juridică, Vlad Alexandrescu, care a cerut să se ia atitudine în privința lui Șerban Nicolae:„Vă rog să reacționați la aceste insulte, pe care nu pentru prima dată domnul Șerban Nicolae le adresează unui membru al Senatului României. L-ați făcut parazit”, a spus Vlad Alexandrescu. Senatorul PSD a negat însă afirmația făcută: „Nu l-am făcut parazit”. Șerban Nicolae a ținut, însă, pe tot parcursul şedinţei, să strige “DNA să vină să vă ia!” și “Haștag fără penali!”.

 

×