x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scandalul de fraudă la alegeri de la Sectorul 1 ia amploare. Firea: "Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare"

Scandalul de fraudă la alegeri de la Sectorul 1 ia amploare. Firea: "Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare"

de Alice Petrescu    |    20 Apr 2021   •   12:40
Scandalul de fraudă la alegeri de la Sectorul 1 ia amploare. Firea: "Hoții de la locale strigă fraudă la guvernare"
Sursa foto: Captura Antena 3

Senatorul PSD, Gabriela Firea a reacționat pe contul său de Facebook în legătură cu renumarea voturilor de la Sectorul 1. "Capitala a fost fraudată", spune fostul edil.


Procurorii SIIJ au decis în luna februarie, renumărarea voturilor integral, exercitate la alegerile locale din Sectorul 1, după ce au apărut în spațiul public imagini cu saci de voturi mutați dintr-o sală în alta. Liderii PSD au reclamat la vremea respectivă o fraudă de peste 1000 de voturi.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni la TVR că actualul primar de la Sectorul 1, Clotilde Armand, ar fi pierdut alegerile la Sectorul 1, iar acestea au fost câștigate, de fapt, de fostul edil, Dan Tudorache.

„Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin - nu contează cine votează, ci cine numără - și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, a conchis Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea