x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scenariul lui Ciolacu: Cum ar fi ca la dezbaterea moțiunii să vină antreprenorii și cei din șomaj?

Scenariul lui Ciolacu: Cum ar fi ca la dezbaterea moțiunii să vină antreprenorii și cei din șomaj?

de Alice Petrescu    |    11 Mar 2021   •   13:34
Scenariul lui Ciolacu: Cum ar fi ca la dezbaterea moțiunii să vină antreprenorii și cei din șomaj?
Sursa foto: Lucian Alecu

Marcel Ciolacu lansează un scenariu pe pagina sa de socializare cu privire la dezbaterea moțiunii simple împotriva „ministrului-catastrofă” al Economiei, Claudiu Năsui: „Cum ar fi ca în sala de plen să nu fie politicieni, ci antreprenorii disperați și familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic?”.

 

Scenariul liderului PSD nu se oprește aici și continuă cu patronii de firme românești obligați să renunțe la o parte din personal, „care nu-și pot plăti angajații cu promisiuni liberale sau useriste”.

„Să fie prezente familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic, nu din contracte de zeci și sute de milioane de euro cu statul, precum reușește familia de bogătași Năsui! Despre acești oameni este moțiunea noastră! Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil”, mai spune Ciolacu.

Social-democraţii au depus miercuri, la Senat, moţiunea simplă împotriva ministrului Economiei, intitulată „O Românie în agonie cu Năsui la Economie”,

Moțiunea urmează să fie dezbătută și apoi votată marți, 16 martie, de la ora 16.00. Principalele acuzații ale PSD la adresa lui Năsui se referă la blocarea investițiilor, distrugerea  HoReCa și închiderea exporturilor.

Aceasta este a doua moțiune simplă depusă de opoziție împotriva unui ministru al Guvernului Cîțu în 2021, după cea împotriva ministrului sănătății, Vlad Voiculescu, care a picat pe data de 17 februarie.
 

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu