x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Scrisoare deschisă a Gabrielei Firea către Nicușor Dan

Scrisoare deschisă a Gabrielei Firea către Nicușor Dan

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2024   •   13:20
Scrisoare deschisă a Gabrielei Firea către Nicușor Dan

Gabriela Firea i-a transmis o scrisoarea deschisă primarului Nicușor Dan. Ea îi solicită edilului să participe la o dezbatere despre problemele capitalei. Firea și Dan candidează la funcția de primar general al orașului București la alegerile locale de pe 9 iunie.

Scrisoarea a fost publicată pe rețelele de socializare.

„Domnule primar general, Nicușor Dan, este a două oară când vă scriu pentru a vă chema la o dezbatere despre ce am făcut fiecare la Primăria Capitalei, o dezbatere pe care toți bucureștenii o așteaptă. V-am cerut în mesajul anterior să discutăm chiar despre ce ați declarat la lansarea candidaturii, despre „valori, respectarea legii și instituții funcționale”. Acum, vă solicit să discutăm tot despre ce spuneți dvs., despre obstacolele pe care le-ați întâlnit și cum argumentați nerealizarea lucrurilor pe care le-ați promis acum 4 ani”, scrie în documentul semnat de Gabriela Firea.

Reprezentanta PSD a enumerat în cadrul scrisorii o serie de probleme cu care se confruntă capitala și care ar trebui să fie discutate în cadrul unei eventuale dezbateri.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: gabriela firea Nicușor Dan