x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Se destramă PNL după votul de la Congres? Ce spune Cîțu

Se destramă PNL după votul de la Congres? Ce spune Cîțu

26 Sep 2021   •   10:19
Se destramă PNL după votul de la Congres? Ce spune Cîțu

Noul președinte al PNL, Florin Cîțu, spune că nu crede că partidul se va rupe după votul din Congres, ba, din contră, este de părere că PNL va fi unit și va folosi toate resursele pentru a lupta cu PSD.

Întrebat, duminică, la Consiliul Național PNL, dacă Ludovic Orban și apropiații săi ar putea rupe partidul, Florin Cîțu a spus că nu există niciun pericol în acest sens.

„Nu există așa ceva. Vă spun că PNL va fi mai unit. Deja azi veți vedea o altă atmosferă. PNL o să fie unit și vom folosi toate resursele împotriva adversarului nostru, PSD”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat, în continuare, dacă vor fi parlamentari care vor face opoziție în Parlament și în partid, noul președinte al PNL a spus că „Statutul e foarte clar pentru cei care atacă PNL din interior”.

Florin Cîțu a mai spus că nu are niciun nume pentru un candidat care să îl înlocuiască pe Ludovic Orban, după ce fostul lider și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. El a precizat că va lua în calcul o altă susținere după ce procedura va fi făcută.

El a mai dat asigurări că nu vor păți nimic cei care l-au susținut pe Ludovic Orban.

„Liberalii care l-au susținut au funcții în partid, vor merge mai departe. Până la urmă a fost o competiție... mai dură decât se așteptau românii, dar a trecut. Acum partidul își va uni toate forțele împotriva adversarului nostru, PSD”, a mai spus Florin Cîțu.

După ce Florin Cîțu a fost ales președinte al PNL, duminică are loc un Consiliu Național, tot la Romexpo, în care se vor alege celelalte funcții de conducere din Partidul Național Liberal. La Consiliul Național participă 2.000 de delegați.

(sursa: Mediafax)

×