x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Lăzăroiu: Mircea Geoană va fi exclus din PSD, dar nu va pierde funcţia din Senat

Sebastian Lăzăroiu: Mircea Geoană va fi exclus din PSD, dar nu va pierde funcţia din Senat

22 Noi 2011   •   12:48
Sebastian Lăzăroiu: Mircea Geoană va fi exclus din PSD, dar nu va pierde funcţia din Senat

Fostul ministru al Muncii, Sebastian Lazaroiu, a declarat astazi la RFI, ca Mircea Geoana nu "va sta cu mainile incrucisate" dupa excluderea din PSD, si isi va face un grup cu ajutorul lui Marian Vanghelie.

Intrebat daca Geoana va fi exclus din PSD, Sebastian Lazaroiu a raspuns ca da, precizand insa ca nu va pierde si functia din Senat.

"Cred ca va fi exclus Mircea Geoana, dar nu cred ca va pierde functia de presedinte al Senatului...Geoana nu va sta cu mainile incrucisate. Trebuie un vot de revocare in Senat si, in momentul asta, cei din Opozitie nu au majoritate pentru a-l revoca", a declarat Lazaroiu.

Mai mult, fostul ministru al Muncii sustine ca Geoana nu se va inscrie in niciun partid existent, ci isi va crea unul nou.

"Cei care au pornit actiunea, fac un mare favor celor de la Putere, pentru ca Geoana nu va sta cu mainile incrucisate. Va fi exclus din PSD, e foarte probabil ca va incerca sa ramana activ politic, nu cred ca se va inscrie nici in PDL, nici in UNPR, nici in UDMR, cel mai probabil va incerca sa-si creeze un grup, cu care mai devreme sau mai tarziu sa negocieze eventual cu celelalte partide in preajma alegerilor", a mai spus Lazaroiu, care a adaugat ca Marian Vanghelie are forta sa faca acest lucru.

×