x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sebastian Lăzăroiu: "Teo va pleca din PDL"

Sebastian Lăzăroiu: "Teo va pleca din PDL"

27 Apr 2010   •   00:00
Sebastian Lăzăroiu: "Teo va pleca din PDL"
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Jurnalul National

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu avertizează PDL că Teo va pleca din partid. Lăzăroiu, cel care a fost strategul campaniei lui Teo Trandafir, susţine că Teo este o fire nărăvaşă, astfel că nu va fi o voce comodă în partid. În plus, "Teo a jucat cartea desprinderii de partid încă din campania electorală. Pentru că aşa o cerea contextul. Aceasta îi oferă un atu în plus în relaţia viitoare cu PDL: Eu am câştigat, nu voi!".

"Să vă spun secretul: Teo a fost candidatul ideal pentru colegiul 19 (...) pentru că era prea atractivă pentru adversari ca să nu o lase să câştige. Dacă adversarul tău e prea puternic, trimite-i un dar care să îl orbească", susţine Lăzăroiu într-o postare pe portalul blogary.ro.

"Va reuşi PDL să o integreze pe Teo Trandafir aşa încât să rămână candidatul democrat-liberalilor în colegiul 19?", se întreabă consilierul prezidenţial. Şi continuă: "Teo este o fire nărăvaşă. Nu mă aştept să fie o voce comodă în partid. Iar PDL este obişnuit cu un anumit tip de disciplină, n-aş spune cazonă, dar, în orice caz, un gen de austeritate a comunicării cu exteriorul. Partidul se obişnuieşte greu cu voci precum Preda&Preda, Frunzăverde, Macovei, care susţin de multe ori poziţii diferite sau uşor nuanţate faţă de cele ale partidului. Pe de altă parte, e greu de crezut că Teo ar putea suferi sancţiuni pentru asemenea declaraţii excentrice.
Teo a jucat cartea desprinderii de partid încă din campania electorală. Pentru că aşa o cerea contextul. Aceasta îi oferă un atu în plus în relaţia viitoare cu PDL: eu am câştigat, nu voi!".


×
Subiecte în articol: politic