x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Secretarul Comisiei de la Veneţia către Crin Antonescu: "Am înţeles că aţi fost unul dintre principalii actori ai crizei politice"

Secretarul Comisiei de la Veneţia către Crin Antonescu: "Am înţeles că aţi fost unul dintre principalii actori ai crizei politice"

de Agerpres    |    10 Sep 2012   •   18:11
Secretarul Comisiei de la Veneţia către Crin Antonescu: "Am înţeles că aţi fost unul dintre principalii actori ai crizei politice"

Secretarul Comisiei de la Venetia, Thomas Markert, i-a spus luni presedintelui Senatului, Crin Antonescu, ca, din cate a inteles, este unul dintre actorii principali din timpul crizei politice consumate in Romania.

"Am inteles ca sunteti unul dintre principalii actori din timpul crizei politice care a trecut si de aceea este important pentru noi sa auzim direct de la dumneavoastra punctul dumneavoastra de vedere", i-a spus Markert lui Antonescu, in timpul intrevederii de la Senat.

Thomas Markert a precizat ca in cadrul Comisiei de la Venetia vor fi trase concluzii, pana pe 13 octombrie, privind situatia Curtii Constitutionale de la Bucuresti, in urma discutiilor de luni.

Anterior, Crin Antonescu le-a spus reprezentantilor Comisiei de la Venetia ca recomandarile acesteia au fost deseori invocate in Romania, in ultima perioada, tensionata din punct de vedere politic.

"Activitatea, documentele, ideile comisiei dumneavoastra sunt, de multa vreme, pentru noi un subiect foarte important si foarte interesant, dar intamplarea face ca in ultima perioada - o perioada tensionata din punct de vedere politic in Romania - institutia dumneavoastra, recomandarile ei au fost deseori invocate. Iata un motiv in plus pentru care socot aceasta intalnire cat se poate de binevenita", a spus Antonescu in debutul discutiilor.

×
Subiecte în articol: crin antonescu comisia de la venetia