x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Secretarul executiv al PDL: Plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL reprezintă un act de trădare

Secretarul executiv al PDL: Plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL reprezintă un act de trădare

06 Mar 2013   •   14:10
Secretarul executiv al PDL: Plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL reprezintă un act de trădare
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Secretarul executiv al PDL Marian Zlotea a declarat că plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL reprezintă "un act de trădare" şi că acesta nu şi-a depus oficial demisia la partid.

"Cum să comentez? Trădare. Ştiţi ce înseamnă trădare? Păcat, a condus Ministerul Apărării Naţionale şi un militar nu face aşa ceva. Pe de altă parte, însă, trebuia să plece după rezultatele de la parlamentare, când s-a ocupat de Olt şi Mehedinţi şi a scos 5%-7%. Atunci trebuia să plece, nu acum, la greu", a spus Zlotea, potrivit Agerpres.

"La cancelarie, până-n acest moment, nu avem nicio demisie înregistrată, nici pe e-mail, nici scrisă, a domnului Stănişoară", a mai spus secretarul executiv al PDL.

Democrat-liberalul Mihai Stănişoară şi-a anunţat miercuri înscrierea în Partidul Naţional Liberal.

Fost prim-vicepreşedinte al PDL în echipa condusă de Vasile Blaga şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, Stănişoară a afirmat, într-o conferinţă de presă comună cu preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, că a luat decizia de a intra în PNL după ''o chibzuinţă intensă''.

×