x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Secretarul general PSD: Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări

Secretarul general PSD: Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări

04 Oct 2021   •   22:00
Secretarul general PSD: Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări
Sursa foto: Lucian Alecu

Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democrații vor alegeri anticipate și se gândesc să nu se prezinte la consultările care vor avea loc la Palatul Cotroceni dacă Guvernul Cîțu va fi dărâmat prin moțiune de cenzură.

Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări, a spus Paul Stănescu.

Reprezentantul PSD a explicat că social-democrații sunt nemulțumiți de modul în care au decurs precedentele consultări cu președintele Klaus Iohannis și iau în calcul să nu se prezinte la consultările care vor avea loc dacă Guvernul Cîțu va fi dărâmat prin moțiune de cenzură.

„Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări. Decizia va fi luată în Biroul Politic Național”, a declarat Paul Stănescu, luni seara, la Antena 3.

Secretarul general al PSD a mai spus că social-democrații vor alegeri anticipate și că nu se gândesc să propună un premier înainte de scrutin.

„Excludem PNL, cu USR nu avem nimic în comun ca să putem guverna. Ne putem da seama cu toții că nu avem o majoritate în Parlament, de aceea trebuie să mergem la popor... PSD în niciun caz nu va intra la guvernare”, a precizat Stănescu.

Moțiunea de cenzură a PSD va fi supusă aprobării marți, în Parlament.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Paul Stanescu