x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şedinţa în care urma să fie dat votul pentru moţiunea contra lui Tudorel Toader a fost suspendată

Şedinţa în care urma să fie dat votul pentru moţiunea contra lui Tudorel Toader a fost suspendată

06 Mar 2019   •   12:21
Şedinţa în care urma să fie dat votul pentru moţiunea contra lui Tudorel Toader a fost suspendată

Ședința în care urma să aibă loc votul a fost suspendată din lipsă de cvorum, după ce PSD a anunțat că nu va vota. Cel mai probabil, dezbaterile vor fi reluate săptămâna viitoare. Informaţii explozive din şedinţa în care liderii PSD discută dacă îl mai susţin sau nu pe Tudorel Toader. Potrivit unor surse, deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat că partidul trebuie să îi ceară ministrului justiţiei să îşi dea demisia pentru că nu a respectat cerinţele venite din partea PSD sau chiar să voteze moţiunea. Varianta sa nu este susţinută, însă, de toţi parlamentarii. În acest moment, Liviu Dragnea discută cu deputații pentru a vedea exact ce vor face în scurt timp. Urmează să coboare către sala de plen pentru a vota moțiunea.

Camera Deputaţilor va vota moţiunea simplă care îl vizează pe Tudorel Toader. Chiar dacă o eventuală adoptare a moţiunii nu înseamnă automat şi demiterea lui Tudorel Toader, tensiunea este foarte mare. UDMR a anunţat deja că nu îl va susţine pe Toader la vot.

ANTENA 3

×
Subiecte în articol: tudorel toader