x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şeful tineretului PDL, propus la Comunicaţii, şi-a achiziţionat, cu banii jos, un bolid Porsche

Şeful tineretului PDL, propus la Comunicaţii, şi-a achiziţionat, cu banii jos, un bolid Porsche

de Robert Veress    |    07 Feb 2012   •   15:19
Şeful tineretului PDL, propus la Comunicaţii, şi-a achiziţionat, cu banii jos, un bolid Porsche

Propunerea PDL pentru inlocuitorul lui Valerian Vreme la Ministerul Comunicatiilor este deputatul Razvan Serban Mustea. Are 33 de ani. e presedintele Organizatiei de Tineret a PDL, vicepresedinte PDL Vrancea. Absolvent al Universitatii Romano-Americane, fost bursier al Universitatii James Madison din SUA si doctor in Economie.

Anul preferat al lui Razvan Mustea trebuie sa fi fost 2007, cand a primit o donatie sub forma unei case de 672 de mp, cu un teren aferent de 860 mp, in Voluntari, Ilfov ('la Pandele'). Tot in 2007, Mustea si-a achizitionat, cu banii jos, un bolid Porsche. Asta, in conditiile in care si-a mai cumparat, in 1996, o casa de 170 mp in Bucuresti, cu un teren aferent de 540 mp, iar in intervalul 1996 -2010 a achizitionat bijuterii de 60.000 de euro, acumuland in conturi aproape 40.000 de euro si nicio datorie.

Mustea a declarat ca a castigat peste 100.000 de lei in decursul anului 2010, jumatate din aceasta suma fiind salarii acordate de Universitatea Romano-Americana, unde deputatul democrat-liberal este membru fondator al aociatiei absolventilor, functie despre care afirma, in declaratia de interese, ca este neremunerata. Cealalta jumatate e reprezentata de indemnizatiile de parlamentar. Bugetul familiei Mustea s-a completat cu indemnizatiile de crestere a copilului, in suma de 10.992 lei, incasate de sotia demnitarului.

×
Subiecte în articol: mustea dar manual