x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Şeitan a demis-o pe Loredana Manolache, pentru că a exprimat public "păreri personale"

Şeitan a demis-o pe Loredana Manolache, pentru că a exprimat public "păreri personale"

07 Mai 2010   •   00:00

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a demis-o, vineri, pe Loredana Manolache, consilierul său personal, pentru că a exprimat public "păreri personale", care nu reprezentau punctul de vedere al instituţiei, după ce aceasta a spus că şeful său nu ştia despre anunţul lui Băsescu privind reducerea pensiilor

"Consilierul personal al ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Loredana Manolache, a fost demisă pentru exprimarea publică a unor păreri personale care nu reprezentau punctele de vedere ale instituţiei", se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Loredana Manolache a declarat joi, pentru Gândul, că ministrul Muncii, Mihai Şeitan, nu ştia despre anunţul lui Băsescu privind reducerea cu 15 la sută a pensiilor, precizând că în discuţiile cu FMI la care a participat şi Şeitan "nu a fost deloc vorba de aşa ceva".

"Nu a fost deloc vorba despre aşa ceva în discuţiile cu FMI la care a participat ministrul. Tot ce s-a convenit a fost la modul general. S-a vorbit doar de o diminuare globală cu 25 la sută a cheltuielilor sociale, dar fără a include aici, cel puţin în înţelegerea noastră, pensiile şi ajutoarele de şomaj. Rămâne să ne lămurim mâine ce a vrut să spună, de fapt, preşedintele, dacă scade fondul de pensii cu 15 la sută sau scad toate pensiile", a declarat Loredana Manolache, purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS), citat de Gândul.

Reprezentantul MMFPS a mai afirmat, potrivit "Gândul", că Şeitan nu ştia nimic despre această decizie până la ora la care a plecat spre Guvern, unde au avut loc discuţii ale premierului cu miniştrii, care au început înainte de declaraţia de presă a preşedintelui Băsescu.

×
Subiecte în articol: politic