x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică "Semigreii" dezmint părăsirea corabiei PDL-iste

"Semigreii" dezmint părăsirea corabiei PDL-iste

27 Mar 2012   •   19:08
"Semigreii" dezmint părăsirea corabiei PDL-iste

Vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a declarat marti, conform Mediafax, ca nu va pleca din partid, infirmand zvonurile potrivit carora fostul ministru al Apararii ar urma sa paraseasca PDL, dupa trecerea prim-vicepresedintelui Sorin Frunzaverde la PNL.

"Nu plec din PDL. Din aceasta postura eu sunt adeptul cantecului popular . Daca ar fi sa plec, plec din politica", a declarat Stanisoara, presedintele PDL Mehedinti.

De asemenea, presedintele PDL Brasov, George Scripcaru, totodata primarul orasului de sub Tampa a declarat ca nu se pune problema plecarii sale din PDL, iar zvonurile potrivit carora ar intentiona sa paraseasca partidul nu sunt decat "o intoxicare".

"E adevarat ca am plecat, dar din localitate. Sunt pe teren in acest moment, la intalniri in localitati din judet pentru discutarea candidatilor la primarii. Nu se pune problema plecarii mele din PDL", a declarat Scripcaru.

In fine, nici primarul Aradului, Gheorghe Falca nu este dispus sa paraseasca tabara PDL, Acesta s-a declarat marti "uimit" si "surprins", ca si ceilalti democrat-liberali, de faptul ca Sorin Frunzaverde va trece la PNL si a tinut sa dezminta zvonul potrivit caruia si el ar urma sa paraseasca partidul.

"Sunt mot. As accepta sa pierd o batalie, dar nu am sa-mi parasesc colegii de partid. Educatia mea de mot nu-mi permite sa fac astfel de gesturi", a spus primarul Falca.

×