x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată și pentru scandalul pe care l-a făcut cu polițiștii

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată și pentru scandalul pe care l-a făcut cu polițiștii

de Redacția Jurnalul    |    11 Mar 2024   •   13:00
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată și pentru scandalul pe care l-a făcut cu polițiștii
Sursa foto: Lucian Alecu

Pe lângă faptul că a rămas fără permis pentru că a depășit viteza legală pe DN 7, în localitatea Buftea, județul Ilfov, senatoarea Diana Șoșoacă a fost amendată și pentru scandalul pe care l-a provocat, adresând injurii polițiștilor.

„Având în vedere afirmațiile și expresiile proferate, la adresa polițiștilor rutieri, de către femeia sancționată la data de 10 martie a.c., pentru depășirea limitei maxime de viteză, polițiștii rutieri din Buftea au aplicat persoanei respective sancțiunea contravențională cu amendă în valoare de 1000 de lei, potrivit art. 2, pct. 1 din Legea 61/1991 actualizată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, arată, luni, Poliția Ilfov.

Surse care au dorit să păstreze confidențialitatea susțin că femeia amendată este senatoarea Diana Șoșoacă.

O mașină condusă de o femeie a fost înregistrată de aparatul radar la Buftea cu 110 km/h pe un sector de drum care are viteza maximă admisă de 40 km/h. La volan era senatoarea Diana Șoșoacă. Ea a anunțat că va contesta decizia.

Polițiștii au anunțat duminică faptul că „potrivit normelor legale în vigoare, polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a persoanei care a condus autoturismul, cu amendă în valoare de 1.485 lei, precum și la reținerea permisului de conducere al acesteia, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule, pentru o perioadă de 90 de zile”.

Senatoarea a susținut că nu a condus cu viteză, a vorbit despre presiuni politice și a anunțat că va contesta decizia polițiștilor.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: senator sosoaca scandal