x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorii din Comisia Juridică s-au încuiat în sala de ședințe pentru a nu intra Diana Șoșoacă peste ei

Senatorii din Comisia Juridică s-au încuiat în sala de ședințe pentru a nu intra Diana Șoșoacă peste ei

15 Apr 2021   •   16:21
Senatorii din Comisia Juridică s-au încuiat în sala de ședințe pentru a nu intra Diana Șoșoacă peste ei
Sursa foto: Lucian Alecu

Senatorii din Comisia Juridică s-au încuiat în sala de ședințe pentru a nu intra peste ei senatoarea Diana Șoșoacă, relatează stirileprotv.ro.

Comsiai Juridică a Senatului s-a reunit miercuri pentru a discuta indicele din urmă cu două zile, când președinta comisiei, Iuliana Scântei, a dat-o afară pe Diana Șoșoacă pentru că nu purta mască de protecție conformă, ci una din plastic care îi acoperea doar gura. Senatoarea Șoșoacă a sunat la 112 acuzând că „s-a dat ordin” să fie bătută.

Astfel, de această dată, senatorii s-au încuiat în sala de ședințe și au decis să ceară clarificări din partea Agenției Naționale de Medicamente și Dispozitive Medicale și a unei structuri din cadrul MapN în legătură cu masca de plastic a senatoarei Diana Șoșoacă.

În urma scandalului produs săptămâna trecută, liberala Iuliana Scântei a anunțat că senatoarea Diana Șoșoacă ar putea primi doar un avertisment scris, ceea ce îi va interzice să ia cuvântul de la tribuna parlamentului pentru o perioadă de trei luni.

×
Subiecte în articol: diana sosoaca comisia juridica