x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Cibu a trădat PNL pentru funcţia de şef de departament la UNPR

Senatorul Cibu a trădat PNL pentru funcţia de şef de departament la UNPR

29 Iun 2010   •   00:00
Senatorul Cibu a trădat PNL pentru funcţia de şef de departament la UNPR

Senatorul Constantin Sever Cibu face parte de astazi din grupul senatorilor independenti din Parlamentul Romaniei. Parlamentarul brailean nu mai este membru al Partidului National Liberal, el semnand chiar in aceste momente adeziunea la Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei, scrie infobraila.ro. Constantin Sever Cibu nu va fi un simplu membru UNPR, conducerea centrala a partidului promitandu-i o functie de sef de departament, echivalentul pozitie de vicepresedinte la nivel national.

Cibu a dezvaluit unul dintre motivele pentru care a parasit PNL.

"Nu ma mai regasesc in acest partid, in conditiile in care am fost tratat cu indiferenta de conducerea acestuia. De altfel, asa sunt tratati mai toti parlamentarii liberali, lucru care ii nemultumeste intr-o foarte mare masura. Nu exista comunicare intre presedinte si parlamentari, iar aceasta s-a vazut, in cazul meu, in dese randuri. Acum cateva minute am semnat adeziunea la UNPR, in prezenta presedintelui Gabriel Oprea, nu a oricui. Mai mult, sunt foarte suparat ca motiunea de cenzura initiata de PSD nu a trecut din cauza a doar catorva voturi, pe care PNL ar fi trebuit sa le aiba, daca exista preocupare din partea conducerii centrale a partidului pentru oprirea plecarii de parlamentari. Nu s-a intamplat asa ceva, ba dimpotriva, am fost tratati cu indiferenta. La fel s-a intamplat si in cazul esecului votarii domnului Melescanu la Curtea Constitutionala, cand iarasi cateva voturi au contat enorm. In conditiile in care lucreaza conducerea PNL cu parlamentarii, in special al modului in care colaboreaza secretarul genaral cu acestia, era evident ca locul meu nu mai era aici", a declarat senatorul Cibu.

Senatorul Cibu s-a adresat si fostilor colegi de la PNL Braila, intr-un indemn de a-l urma. "Fostilor mei colegi le doresc succes, iar acelora care doresc sa lucreze cu adevarat pentru interesul national si, extrapoland, pentru cel local ii indemn sa vina alaturi de mine", a spus acesta.

×
Subiecte în articol: politic