x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Senatorul Dan Şova este noul purtător de cuvânt al PSD

Senatorul Dan Şova este noul purtător de cuvânt al PSD

27 Feb 2012   •   10:34
Senatorul Dan Şova este noul purtător de cuvânt al PSD

Presedintele PSD Victor Ponta a anuntat astazi, in timpul unei conferinte de presa, ca senatorul Dan Sova este noul purtator de cuvant al social-democratilor.

"L-am numit astazi [n.r. pe Dan Sova] in functia de purtator de cuvant, dupa ce am verificat acuzatiile care au fost aduse ieri de catre o colega de la PDL. Probabil ca stiau ca urmeaza sa fie anuntat purtator de cuvant si s-a inscenat asa o mica poveste de presa. Sunt convins ca domnul Sova va putea sa reprezinte punctul de vedere al PSD foarte bine", a declarat Victor Ponta.

Senatoarea PDL Mihaela Popa l-a acuzat pe colegul ei social-democrat Dan Sova ca a amenintat-o, sambata seara, in studiourile Realitatii TV, ca o va "calca in picioare". Sova a negat insa acuzatiile si a precizat ca i-a spus acesteia doar ca este "ridicola" si ca vine "in emisiune ca o floare blonda". Dupa emisiunea "Test de stres" moderata de Ionel Danca, Mihaela Popa a postat pe blogul ei un text in care spune ca Dan Sova s-a enervat in momentul in care l-a intrebat, in direct, cand a fost ultima oara in colegiul pe care il reprezinta.

In 29 noiembrie, Radu Moldovan a anuntat ca renunta la functia de purtator de cuvant al PSD, motivul fiind ca a fost desemnat candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

Functia respectiva era vacant de la sfarsitul lunii noiembrie 2011. Pe 29 noiembrie, Radu Moldovan a anuntat ca renunta la functia de purtator de cuvant al PSD, motivul fiind ca a fost desemnat candidatul USL la presedintia Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud.

Totodata, Ponta a anuntat ca politicienii din opozitie continua protestul sub forma grevei parlamentare.

Presedintele partidului a precizat, de data asta in calitate de co-fondator al USL, ca toti politicienii din respectiva formatiune sunt obligati sa isi doneze indemnizatia pe perioada grevei.

'Toti cei care incaseaza indemnizatii, de la USL vorbesc, trebuie sa isi doneze aceste indemnizatii. Eu am facut-o deja pentru luna februarie, o sa fac la fel si pentru luna martie' a spus Ponta. 'Daca va fi vreun parlamentar – de la PSD – care nu va accepta aceasta decizie (…) acel parlamentar va pleca din PSD'.

×