x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sergiu Nicolaescu părăseşte PSD

Sergiu Nicolaescu părăseşte PSD

18 Apr 2011   •   16:37
Sergiu Nicolaescu părăseşte PSD
Sursa foto: Dragos Savu /Jurnalul National

Nemulţumit că ar putea fi schimbat de la şefia conducerii Comisiei pentru cultura din Senat, Sergiu Nicolaescu a anunţat azi în sedinta de grup că demisionează din PSD, susţin surse social-democrate, citate de Antena 3.

Lui Sergiu Nicolaescu i s-a reprosat că a lipsit de la o şedinţă a Comisiei de cultură a Senatului, permiţând astfel adoptarea legii TVR a Ralucăi Turcan, precum si că a condus "prea moale" o şedinţă în care conducerea TVR ar fi trebuit să fie audiată legat de modul în care a fost reflectată moartea poetului Adrian Păunescu.

Pe de altă parte, Sergiu Nicolescu a fost convocat, la începutul lui februarie, la o sedinta a conducerii centrale a PSD unde liderul social-democrat Victor Ponta a afirmat că ar fi fost nevoie "de mai mult curaj" în ceea ce priveşte promovarea iniţiativei PSD de eliminare a obligativităţii plăţii abonamentului la SRTv. "Am constatat că există o nepotrivire de caracter între mine şi anumite persoane din conducerea partidului, aşa că am decis, amiabil, să ne luăm la revedere", a declarat ulterior  Sergiu Nicolaescu, confirmind demisia din PSD. El a refuzat sa dea nume din conducerea PSD cu care nu s-ar potrivi la caracter.

×