x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sever Voinescu: Crin Antonescu, "acest Farfuridi pe invers"

Sever Voinescu: Crin Antonescu, "acest Farfuridi pe invers"

29 Mar 2012   •   09:41
Sever Voinescu: Crin Antonescu, "acest Farfuridi pe invers"

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca liderul PNL Crin Antonescu este "intruchiparea stridenta a unui jalnic personaj caragialesc", un "Farfuridi pe invers" si a transmis "un gand bun noii prietenii intre principialii Ponta, Antonescu si Frunzaverde".

Voinescu a spus ca "Antonescu este o figura politica adecvata Romaniei, care sta sub anul Caragiale, acest Farfuridi pe invers".

El a explicat ca Farfuridi iubea tradarea si nu-i iubea pe tradatori, in timp ce din discursurile lui Antonescu se intelege ca acesta uraste tradarea, dar ii iubeste pe tradatori.

"Domnia sa ramane intruchiparea stridenta a unui jalnic personaj caragialesc. Farfuridi si Catavencu sunt cu mult mai bine conturati si articulati decat domnul Antonescu", a adaugat Voinescu.

Sever Voinescu a spus, in legatura cu situatia din PDL dupa plecarea lui Frunzaverde, ca ii aminteste de titlul unui roman celebru. "As vorbi despre insuportabila usuratate a greilor din PDL, greii care te lasa la greu, greii care devin usori in momentul in care partidului ii e greu", a explicat Voinescu.

El a apreciat ca "liderul politic Sorin Frunzaverde a lasat partidul la greu" si ca, "din punctul de vedere al situatiei, nu PDL este vinovat sau mai vinovat in raport cu Sorin Frunzaverde".

"Tradatorii" partidului isi vor incheia cariera politica

Voinescu a tinut sa precizeze ca sunt primari PDL din Caras-Severin care nu vor sa plece din partid si ca in prezent se face o evaluare a situatiei si ca tradatorii isi vor incheia cariera politica.

Potrivit purtatorului de cuvant al PDL, conducerea partidului urmeaza sa se deplaseze la fata locului pentru rezolvarea situatiei.

Sorin Frunzaverde a anuntat ca va candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin din partea USL, in calitate de membru PNL.

×