x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sevil Shhaideh despre reabilitarea stadioanelor: „În momentul acesta, trei stadioane au toate documentaţiile pregătite (...) Mai avem discuţii cu al patrulea stadion”

Sevil Shhaideh despre reabilitarea stadioanelor: „În momentul acesta, trei stadioane au toate documentaţiile pregătite (...) Mai avem discuţii cu al patrulea stadion”

12 Apr 2017   •   22:08
Sevil Shhaideh despre reabilitarea stadioanelor: „În momentul acesta, trei stadioane au toate documentaţiile pregătite (...) Mai avem discuţii cu al patrulea stadion”

Ministerul Dezvoltării Regionale are în sarcină reabilitarea şi modernizarea a patru stadioane din Bucureşti pentru organizarea unor meciuri de la turneul final al Campionatului European de Fotbal 2020, a declarat, miercuri, vicepremierul Sevil Shhaideh.

"Din perspectiva ministerului pe care îl reprezint Euro 2020 reprezintă reabilitarea a patru stadioane şi ne referim aici la Steaua, Dinamo, Arcul de Triumf şi Rapid. În momentul acesta, trei stadioane au toate documentaţiile pregătite ca să intre în procesul de pregătire - studii de fezabilitate, proiect tehnic şi lucrări. Mai avem discuţii cu al patrulea stadion, să vedem dacă rezolvăm şi aici toate documentele", a explicat Shhaideh, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, întrebată la ce se referă proiectul de hotărâre care s-a aflat pe agenda şedinţei Guvernului de miercuri privind Euro 2020.

Ea a confirmat că al patrulea stadion la care s-a referit este cel al clubului Dinamo Bucureşti, precizând că există şi o variantă de rezervă.

"Pentru cele trei, în acest moment, după ce se vor finaliza toate procedurile legate de documentele de proprietate, certificate de urbanism ş.a.m.d., noi sperăm ca într-o lună cel mult să înceapă partea de pregătire a proiectelor tehnice. Dacă Clubul Dinamo, deci partea de stadion de la Clubul Dinamo nu va reuşi să îndeplinească toate condiţiile necesare documentaţiilor pentru pregătirea unei investiţii publice, pentru că, până la urmă vorbim de o investiţie publică, se ia în analiză un al patrulea stadion. Ştiţi că avem stadionul de la BNR şi vedem cum putem rezolva şi cu acesta", a declarat Shhaideh.

Vicepremierul a explicat că proiectul de hotărâre privind Euro 2020 se referă, în primul rând, la actualizarea comitetului interministerial cu privire la coordonarea pregătirilor pentru Campionatul European de Fotbal de peste trei ani. www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh