x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Siegfried Mureşan, reales vicepreședinte PPE

Siegfried Mureşan, reales vicepreședinte PPE

01 Iun 2022   •   20:35
Siegfried Mureşan, reales vicepreședinte PPE
Sursa foto: rares helici

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a fost reales vicepreședinte PPE la cvongresul formațiunii de la Rotterdam. „Vom lucra îndeaprope pentru a creşte vizibilitatea PNL în Europa”, a scris pe Twitter Nicolae Ciucă.

„Tocmai am fost reales vicepreședinte al Partidului Popular European. Va mulțumesc tuturor pentru susținere”, a scris pe Facebook Mureșan.

Siegfried Mureșan a anunțat că Partidul Popular European susține aderarea României la spațiul Schengen.

„Am adoptat astăzi, în cadrul Congresului PPE de la Rotterdam, o rezoluție care arată că România, alături de Croația și Bulgaria, sunt pregătite de aderarea la Spațiul Schengen. Noi, Partidul Popular European, suntem cea mai mare familie politică europeană. Vom fi în continuare uniți în a solicita tuturor statelor UE să sprijine aderarea României la spațiul Schengen deoarece îndeplinim toate criteriile și suntem pregătiți de această aderare”, a transmis Mureșan.

„Felicitări, dragă Siegfried, pentru realegerea ta de astăzi ca vicepreşedinte al PPE. Vom lucra îndeaprope pentru a creşte vizibilitatea PNL în Europa şi pentru a ne asigura că PPE rămâne cea mai mare forţă politică din UE”, a scris pe Twitter liderul PNL Nicolae Ciucă.

La congresul PPE de la Rotterdam a fost ales noul preşedinte al formațiunii. Noul lider PPE este europarlamentarul Manfred Weber, care este și lider al Grupului PPE din Parlamentul European.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: siegfried muresan