x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Silviu Prigoană a revenit în PDL

Silviu Prigoană a revenit în PDL

07 Sep 2010   •   00:00

Liderul deputaţilor democrat-liberali Mircea Toader a confirmat faptul că Silviu Prigoană s-a reînscris în PDL.

"Domnul Silviu Prigoană şi-a făcut reintrarea în partid ieri, alaltăieri, la organizaţia sector 3 Bucureşti", a spus Toader, adăugând că Prigoană demisionase din această organizaţie după ce a avut o opinie separată faţă de partid în legătură cu opţiunea politicienilor pentru politică sau afaceri.

Mircea Toader a arătat că l-a susţinut pe Prigoană să reintre în partid şi a apreciat că acesta putea să facă acest lucru şi pentru faptul că demisionase şi nu fusese exclus din PDL.

De altfel, Toader a precizat că, şi după demisia din PDL, Silviu Prigoană a participat ca independent la şedinţele grupului parlamentar al democrat-liberalilor din Cameră, Regulamentul Camerei permiţând acest lucru.

Silviu Prigoană a demisionat, în 1 iunie, din PDL. El declara în acel moment că Silviu Prigoană declara atunci că şi-a dat demisia din PDL pentru că partidul a luat decizia de a se opta între politică şi calitatea de acţionar la fime care au afaceri cu statul, menţionând că, dacă o lege ar fi prevăzut că nu poate fi şi deputat şi acţionar, ar fi demisionat din Parlament.

În 21 iulie, el a declarat că va reveni în PDL în momentul în care partidul îşi va schimba atitudinea faţă de oamenii de afaceri, afirmând că el s-a simţit "dat la o parte" atât timp cât a fost pus în situaţia să aleagă între politică şi afaceri.
Mediafax

×
Subiecte în articol: politic