x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Silviu Prigoană, favorit în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei

Silviu Prigoană, favorit în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei

23 Mar 2012   •   09:30
Silviu Prigoană, favorit în sondajul PDL pentru Primăria Capitalei

Silviu Prigoana sta cel mai bine in sondajul facut de PDL pentru Primaria Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din partid, care au precizat ca democrat-liberalii discuta insa si varianta unui independent care sa reprezinte PDL si UNPR in alegerile pentru Bucuresti.

Potrivit surselor citate, Silviu Prigoana sta cel mai bine in sondaje, cu posibilitate de crestere. In acelasi timp, Monica Macovei este cotata sub Silviu Prigoana si nu are aceasta "posibilitate de crestere".

Pentru Primaria Sectorului 1 democrat-liberalii se gandesc la candidatura lui Theodor Paleologu, iar pentru Primaria Sectorului 5, discutiile se poarta intre PDL si PUNPR pentru a se stabili daca in cursa sa intre Stefan Pirpiliu (PDL) sau un candidat UNPR.

Pentru primariile Sectoarelor 2, 3, 4 si 6 PDL si UNPR sustin actualii primari in functie.

Discutiile pentru candidatura la Primaria Capitalei urmeaza sa se finalizeze zilele acestea, UNPR propunand PDL ca lansarea candidatilor pentru Bucuresti sa se faca intr-un eveniment organizat cu mult fast, la Sala Palatului sau la Sala Polivalenta.

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat ca nu mai candideaza din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti, fiind nemultumit ca "greii partidului" Teodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu nu il considera "suficient de intelectual" ca sa reprezinte partidul.

"Am spus ca nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucuresti datorita faptului ca greii intre ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda si Theodor Paleologu au o campanie impotriva mea, ca nu pot reprezenta partidul. Ei nu considera ca e corect sa fie reprezentati de un cetatean care si-a facut notorietate cu pliciul in Can-Can. Am decis ca las intelectualii sa reprezinte partidul, sa fac partie, daca eu nu sunt suficient de intelectual sa-i reprezint, daca notorietatea nu conteaza", a explicat Silviu Prigoana.

×