x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Silviu Prigoană s-a retras din funcţia de consilier general în CGMB

Silviu Prigoană s-a retras din funcţia de consilier general în CGMB

18 Iun 2012   •   11:18
Silviu Prigoană s-a retras din funcţia de consilier general în CGMB

Deputatul Silviu Prigoana a luat decizia de a se retrage din functia de consilier general. El a inaintat in acest sens o cerere conducerii PDL Bucuresti iar locul ramas vacant va fi ocupat de urmatorul pe lista de candidati democrat-liberali in CGMB.

"Nu este o informatie. Este o certitudine. La ora 13,00 am depus cererea de retragere din Consiliul General la conducerea partidului, conducerea PDL Bucuresti. Astazi am avut o discutie cu conducerea partidului, partidul a decis ca are nevoie de mine in Parlament, pentru ca am inceput sa stam ca slabut in Parlament. Pe lista de consilieri erau multi altii care cunosc problemele si eu nu puteam sa pun in practica din functia de consilier general programul meu de primar. Era diferit. Dar, pot sa-mi termin proiectele din Parlament. In locul meu va veni urmatorul pe lista", a afirmat Prigoana.

Potrivit rezultatelor comunicate de BEM, consilierii PDL in CGMB sunt: Vasile-Silviu Prigoana, Simona Cretu, Ionel-Cristinel Deaconescu, Marius-Cristian Tugurel, Catalin-Lucian Iliescu, Mircea-Cristian Raicu, Florin-Laurentiu Vladan, Tiberiu-Ionel Nicolin, Maria-Mirela Dinu, Silviu Vaduva, Ioan Stetco.

×