x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Simion: Acceptăm candidați comuni care să lupte cu reprezentanții PSD și PNL

Simion: Acceptăm candidați comuni care să lupte cu reprezentanții PSD și PNL

de Redacția Jurnalul    |    20 Feb 2024   •   20:30
Simion: Acceptăm candidați comuni care să lupte cu reprezentanții PSD și PNL

Liderul AUR, George Simion, anunță că formațiunea își schimbă strategia: „Acceptăm candidați comuni din partea tuturor formațiunilor, care să se lupte cu reprezentanții PSD-PNL, indiferent cum s-ar chema. Lăsăm interesele partidului meu mai prejos, pentru a ne lupta cu ei”.

”Vreau să vă anunț că, având în vedere graba guvernării de a face alegeri comasate, ne schimbăm și noi stragia. Dacă vor fi și alegeri locale pe 9 iunie, în total dispreț față de Constituție (...) acceptăm candidați comuni din partea tuturor formațiunilor, care să se lupte cu reprezentanții PSD, PNL, indiferent cum s-ar chema. La Iași, la Suceava, la CJ... La Cluj și-a anunțat intenția dl Sabin Sărmaș. Ne punem în spatele lui cu o listă de oameni vocali care au făcut opoziție în acești 20 de ani de când e Boc șef la Cluj”, spune George simion.

El spune că nu îl interesează trecutul politic sau afilierea candidaților comuni.

„Nu mă interesează trecutul politic, afilierea, nu mă interesează nimic altceva decât să spun stop acestei coaliții contra naturii care dorește să fie la putere încă 10 ani de acum înainte. Voi face orice gest politic necesar, lăsând interesele partidului meu mai prejos, pentru a ne lupta cu ei. Dacă asta își doreau să obțină din partea AUR și din partea românilor, îi anunț că tocmai au reușit”, încheie Simion.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: simion strategie candidati