x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Site-ul Partidului Social-Democrat a fost spart. Mesajul USR cu „penalii”, postat pe pagina PSD

Site-ul Partidului Social-Democrat a fost spart. Mesajul USR cu „penalii”, postat pe pagina PSD

de Monica Stoica1    |    13 Aug 2018   •   08:35
Site-ul Partidului Social-Democrat a fost spart. Mesajul USR cu „penalii”, postat pe pagina PSD

Site-ul PSD a fost inactiv duminică dimineaţa, după ce în mijlocul nopţii pagina web a fost spartă de hackeri care au postat mesajul scandat în stradă: Fără penali în funcţiile publice, care, pe de altă parte, reprezintă, literal, titlul campaniei iniţiată de USR pentru modificarea Constituţiei.

 

 

Sâmbătă seara, site-ul PSD a fost spart de un grup de hackeri care au afişat mesajul „Fără penali în funcţii publice”, conform capturii publicat de site-ul realitatea.net. Potrivit sursei, site-ul PSD era inactiv, duminică, la primele ore ale dimineţii, dar în jurul orei 16.00, site-ul PSD a redevenit operaţional. Întâmplarea iscă speculaţii. În mod curios, mesajul, este, însă, titulatura iniţiativei cetăţeneşti a USR, prin care cere Parlamentului să discute şi să adopte modificarea Constituţiei, în sensul în care în Legea fundamentală să fie prevăzut faptul că persoanele condamnate penal să nu poată deţine funcţii publice. De altfel, membri USR s-au afişat în weekend în mijlocul mulţimii din Piaţa Victoriei. „Gazele lacrimogene şi tunurile cu apă, sutele de persoane care au fost nevoite să suporte îngrijiri medicale nu ne-au speriat, ci ne-au unit. Faptul că Dragnea, Tăriceanu, PSD şi ALDE consideră ca fiind justificate intervenţiile Jandarmeriei nu prea lasă loc de dubii: că atacul asupra protestatarilor paşnici a fost ordonat politic (…) Când viitorul României ne este furat pe faţă, nu ne sperie nici gazele, nici tunurile cu apă, nici bastoanele! Doar ne unesc”, a scris senatorul USR Mihai Goţiu pe pagina sa de Facebook, raliindu-se celor care manifestau în faţa Guvernului.

 

“De ce România trebuie condusă de penali? Vrem o Românie nouă. Domnule Dragnea, vă rugăm să nu vă mai creaţi legi dupa faptele comise. #fărăpenali -- Semnează şi tu”

mesajul hackerilor pe site-ul PSD

 

×