x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Solicitare - Sesiune pentru sinistrati

Solicitare - Sesiune pentru sinistrati

de Aniela Nine    |    05 Aug 2008   •   00:00

PSD ar putea solicita convocarea unei noi sesiuni extraordinare a Parlamentului, pentru sfirsitul lunii august, pentru a dezbate masurile ce trebuie luate in privinta efectelor inundatiilor.



PSD ar putea solicita convocarea unei noi sesiuni extraordinare a Parlamentului, pentru sfîrşitul lunii august, pentru a dezbate măsurile ce trebuie luate în privinţa efectelor inundaţiilor.

Deputatul PSD Bogdan Niculescu Duvăz a explicat ieri că doar alocuţiunea premierului Tăriceanu ce urmează a fi prezentată în sesiunea extraordinară de la 13 august a Camerei Deputaţilor nu este suficientă pentru a combate efectele inundaţiilor. El a adăugat că, în opinia PSD, Parlamentul trebuie să se reunească de urgenţă pentru a dezbate şi adopta măsurile ce trebuie implementate pentru a limita efectele inundaţiilor, stabilind astfel mandatul pe care Guvernul trebuie să-l ducă la îndeplinire. Pe de altă parte, Duvăz a spus că PSD va cere la începutul sesiunii modificarea Legii finanţării partidelor politice, în sensul limitării cheltuielilor şi micşorării dimensiunilor afişelor electorale.

×
Subiecte în articol: politic