x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sondajul lui Ciolacu: „Credeți că Iohannis și Cîțu sunt ipocriți, iresponsabili sau ambele”

Sondajul lui Ciolacu: „Credeți că Iohannis și Cîțu sunt ipocriți, iresponsabili sau ambele”

12 Oct 2021   •   12:33
Sondajul lui Ciolacu: „Credeți că Iohannis și Cîțu sunt ipocriți, iresponsabili sau ambele”
Sursa foto: Lucian Alecu

Cu doar o oră înainte de a merge la Palatul Cotroceni, la consultările convocate de președintele Klaus Iohannis, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, a generat un sondaj de opinie pe contul său de socializare, îndemnându-și cititorii să răspundă la un chestionar cu întrebarea: „Iohannis și Cîțu sunt: 1. Ipocriți; 2. Iresponsabili; 3. Ambele”. Motivul pentru care președintele PSD a ales să sondeze internauții este legat și de acuzațiile pe care Gabriela Firea le-a făcut cu privire la spitalele Covid. „Au refuzat să salveze vieți,  apelând la spitale ridicate de PSD ori că n-au putut- deci incompetență cruntă, ori că n-au vrut - adică iresponsabilitate criminală! Anul trecut, spitalele modulare COVID din Pipera și de la Lețcani-Iași nu erau bune, fiindcă erau ridicate de administrații PSD! Așa că le-au sabotat cât au putut, le-au găsit tot felul de neajunsuri, deși unitățile au funcționat și au tratat sute de pacienți. Apoi, au preluat puterea și le-au abandonat cu totul, decretând că au învins pandemia. Azi, după săptămâni bune de când cerem redeschiderea acestor spitale, sub presiunea imaginilor disperării, cu cozile de ambulanțe din fața UPU, în București și Iași, și-au dat brusc seama că sunt foarte bune. Ba se mai și laudă că au găsit soluții în plin val patru al pandemiei”, scrie Marcel Ciolacu.

„Au participat la un congres cu 5.000 de oameni în plină pandemie și ne-au lămurit că nu sunt precauți - ci foarte proști. Vă întreb, însă, ce credeți: Iohannis și Cîțu sunt doar ipocriți sau și iresponsabili? Ori ambele?”, a conchis liderul social-democrat. Până la închiderea ediției, postarea strânsese câteva sute de comentarii, majoritatea alegând una sau chiar toate cele trei variante de răspuns. Au fost, însă, și câteva comentarii sarcastice la adresa modului în care PSD înțelege să facă opoziție.

Vasile Rusu scrie că „Toate aceste lucruri se întâmplă pentru că nu avem Justiție! Vă e frică să puneți punctul pe «i!>». O să pățiți la fel ca domnul Dragnea! Când T. Toader a început să facă ordine în Justiție, PSD l-a dat afară! O să vă duceți tot voi la pușcărie! Sunteți niște fricoși!”. Mărioara Vasilioaie îi transmite lui Ciolacu faptul că „de nenumărate ori, premierul Cîțu ne-a asigurat că nivelul de trai a crescut în timpul guvernării sale, iar președintele ne-a îndemnat să jucăm golf. Așadar le doresc să trăiască ca și noi”. Un alt internaut, Cătălin Șerban, scrie: „Domnule Ciolacu, văd că o lălăiți cu critici, dar nu faceți nimic concret. Ați inițiat moțiunea de cenzură degeaba. Cîțu este în continuare premier, Iohannis bine-mersi la Cotroceni, iar voi tot clămpăniți degeaba. Nu mai merge să manipulați lumea. Faceți ceva concret, dacă vreți să faceți o schimbare în conducerea, guvernarea acestei țări”.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu