x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Grindeanu: Nu vrem să intrăm în acest circ

Sorin Grindeanu: Nu vrem să intrăm în acest circ

06 Sep 2021   •   16:33
Sorin Grindeanu: Nu vrem să intrăm în acest circ

„Asistăm la un circ în interiorul puterii și ne cer nouă de la PSD să venim că o măciucă să rezolvăm circul între ei. Să și-l rezolve”, transmite prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu.

„Ieri (duminică - n.r.) președintele partidului a comunicat exact linia PSD. Nu ne-am schimbat punctul de vedere. Dați-mi voie să reiau câteva din ideile pe care Marcel Ciolacu le-a spus ieri. Vom vota orice moțiune care ajunge în plen. Îi invităm pe toți ceilalți - ceea ce ei nu au făcut în ceea ce ne privește - să vină, să avem discuții inclusiv pe textul moțiunii și să semneze moțiunea PSD, astfel încât să plece acest guvern acasă”, spune Sorin Grindeanu.

Social-democratul apreciază că relația dintre PNL și USR reprezintă „un circ” în care PSD nu vrea să intervină.

„Cei de la PNL spuneau că sunt semnături false, cei de la USR spuneau: e adevărat că sunt scanate, dar au acolo oamenii. Noi nu vrem să intrăm în acest circ și am preferat să adoptăm această soluție pentru că e un circ. Eu nu știu până astăzi ca cei de la USR să își fi dat demisia. Chiar aseară am fost public la câteva televiziuni spuneau că toți reprezentanții USR astăzi își vor da demisiile din Guvern. Văd că nu și-au mai dat. Asistăm la un circ în interiorul puterii și ne cer nouă, de la PSD, să venim ca o măciucă să rezolvăm circul între ei. Să și-l rezolve”, conchide Grindeanu.

Parlamentari USR și AUR au depus o moțiue de cenzură, însă liberalii, susținători ai premierului Florin Cîțu, contestă semnăturile și cer acordarea unui termen de două săptămâni petru verificarea acestora.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: sorin grindeanu