x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sorin Oancea: Antena 3 îi propune lui Boc să vină zilnic la emisiunea Gabrielei Firea

Sorin Oancea: Antena 3 îi propune lui Boc să vină zilnic la emisiunea Gabrielei Firea

07 Apr 2010   •   00:00

Sorin Oancea, directorul general al postului Antena 3, a declarat că răspunde acuzaţiilor de cenzură invocate de Emil Boc printr-o "ofertă", aceea ca premierul să vină zilnic la emisiunea "Ştirea zilei", realizată de Gabriela Vrânceanu Firea, pentru a prezenta "starea naţiunii".

"În privinţa acuzaţiilor de cenzură, eu îi răspund domnului Emil Boc cu o ofertă. Dacă TVR nu a vrut să-i dea o emisiune săptămânală, noi îl aşteptăm zilnic la emisiunea Gabrielei Firea de la 20.00 la 21.00, să ne spună starea naţiunii", a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Oancea.

El a spus că în acest an Antena 3 nu a primit nicio amendă de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru dezinformare privind activitatea Guvernului, aşa cum a afirmat Emil Boc.
"Este posibil să urmeze vreo amendă. Ce poate face CNA decât să dea amenzi la solicitarea domnului Emil Boc?", a spus Sorin Oancea.

Oancea a mai afirmat că, de la începutul anului 2010, Antena 3 a primit două amenzi de la CNA - una în 23 februarie, în cuantum de 5.000 de lei, şi alta, în 16 martie, în cuantum de 10.000 de lei - niciuna dintre acestea neavând legătură cu Emil Boc sau cu Guvernul.

×
Subiecte în articol: politic