x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Staff-ul de campanie al PPDD sector 6 - prins de Poliție pentru distribuirea de materiale calomnioase

Staff-ul de campanie al PPDD sector 6 - prins de Poliție pentru distribuirea de materiale calomnioase

07 Dec 2012   •   16:08
Staff-ul de campanie al PPDD sector 6  - prins de Poliție pentru distribuirea de materiale calomnioase

Membri ai staff-ului  de campanie al PPDD sector 6 au fost legitimati si intervievati, vineri,  7 septembrie de polițiștii secției 22, pentru distribuția de materiale electorale calomnioase.

In fața polițiștilor, distribuitorii au recunoscut  că împart materialele la comanda consilierului local Oliviu Orhei, contracandidat al minstrului Corneliu Dobrițoiu  în colegiul 11 pentru Senat – Drumul Taberei.

Campania murdară a PPDD , orchestrată cu sprijinul aliaților de la ARD, a început încă din primele săptămâni prin distribuirea unor ziare neasumate și care nu respectă normele legale în vigoare privind obligativitatea publicării denumirii tipografiei, a numărului de exemplare și a beneficiarului , fapt care se poate solda cu amenzi usturatoare și chiar dosar penal.
Ziarele și pliantele găsite asupra distribuitorilor au fost confiscate și distruse. 

Intrebat dacă va răspunde cu aceeași monedă atacurilor PPDD si ARD, Corneliu Dobrițoiu a respins vehement  această idee.
”Aceste practici condamnabile, la care sunt părtași deopotrivă oameni politici și jurnaliști lipsiți de deontologie, nu vor fi niciodată abordate de către USL. Respingem orice fel de campanie electorală negativă, cu atacuri la pesoană nefondate, pe teme inventate și considerăm că cei care le orchestrează trebuie să răspundă în fața justiției. Dincolo de orice îndoială, campania electorală trebuie să reprezinte o confruntare onestă a unor programe și idei politice al căror singur numitor comun trebuie să fie cetățeanul, cu drepturile sale fundamentale”, a declarat Corneliu Dobrițoiu.

×
Subiecte în articol: alegeri 2012