x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Modificările cerute de Traian Băsescu la Statutul parlamentarilor, adoptate de Comisia de statut

Modificările cerute de Traian Băsescu la Statutul parlamentarilor, adoptate de Comisia de statut

06 Feb 2013   •   15:51
Modificările cerute de Traian Băsescu la Statutul parlamentarilor, adoptate de Comisia de statut
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Comisia permanentă privind Statutul deputaţilor şi al senatorilor a adoptat raportul cu modificările solicitate de preşedintele Traian Băsescu prin cererea de reexaminare a legii privind Statutul parlamentarilor. Anunţul a fost făcut de deputatul PSD Gabriel Vlase, la finalul şedinţei comisiei.

Vlase a precizat că raportul a fost adoptat cu majoritate de voturi şi va fi redactat în cursul zilei, cel târziu joi dimineaţă, urmând a fi transmis apoi plenului reunit spre dezbatere şi adoptare.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat luni cererea de reexaminare a Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 96/2006 privind statutul deputaţilor şi al senatorilor, pe care a trimis-o Parlamentului, făcând referire în motivare la recomandările din raportul privind Mecanismul de Cooperare şi Verificare în domeniul Justiţiei şi apreciind drept "oportună" consultarea societăţii civile.

×