x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Stolojan: Boc va duce România pe drumul bunăstării

Stolojan: Boc va duce România pe drumul bunăstării

14 Mai 2011   •   15:39

Prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a anunţat, de la tribuna Convenţiei Naţionale, că îl susţine pe Emil Boc la şefia partidului, pentru că a fost alături de el încă din momentul în care a acceptat funcţia de premier într-o situaţie economică dificilă.

"Susţinerea mea nu este din campania electorală, este din momentul în care împreună am hotărât ca din două partide - PD şi Partidul Democrat Liberal - să facem o puternică forţă politică de dreapta din România. Îl susţin din momentul în care a acceptat să preia funcţia de prim ministru într-o perioadă extrem de dificilă pentru România. Calităţile umane, calităţile politice pe care domnul Emil Boc le are, l-au făcut să poată parcurge în condiţii bune această perioadă în care românii au simţit din greu efectul unei crize", a declarat Stolojan.

El a menţionat că a participat, alături de Emil Boc, atunci când s-au luat decizii grele în PDL şi în coaliţia de guvernământ.

"Este omul care a reuşit să ţină împreună PDL şi să convingă PDL în luarea unor decizii grele. Este omul care a reuşit să convingă o coaliţie politică de guvernare care nu a fost simplă să susţină asemenea măsuri. Susţinerea mea pentru domnul Boc este legată şi de faptul că dansul a înţeles că România nu a avea altă opţiune decât să ia măsurile pe care le-a luat pentru a diminua efectele crizei, pentru a asigura reformele necesare şi ieşirea României din recesiune şi ieşirea din criză. Spun acest lucru pentru că ştiu exact îngrijorările, întrebările pe care a trebuit să şi le pună în calitate de preşedinte al PDL, de prim ministru. Să nu uităm că opoziţia politică din România venea cu tot soiul de alternative false, din păcate, România a intrat în criză complet dezarmată", a mai spus Stolojan.

În finalul discursului, Stolojan a spus că Boc va duce PDL-ul pe drumul spre victorie şi România pe cel al bunăstării.

×