x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Sulfina Barbu a predat mandatul de la Muncă: Plec cu certitudinea că ministerul rămâne pe mâine bune

Sulfina Barbu a predat mandatul de la Muncă: Plec cu certitudinea că ministerul rămâne pe mâine bune

10 Feb 2012   •   08:04
Sulfina Barbu a predat mandatul de la Muncă: Plec cu certitudinea că ministerul rămâne pe mâine bune

Sulfina Barbu i-a predat Claudiei Boghicevici mandatul de la Ministerul Muncii, in prezenta premierului Mihai Razvan Ungureanu. La predarea mandatului, Sulfina Barbu a declarat ca ministerul se afla pe un drum bun si ca ramane pe maini bune.

"Am adoptat reforme importante precum Codul Muncii, Legea unitara a Pensiilor sau Legea asistentei sociale. Acum Ministerul Muncii intra intr-o noua etapa. O asigur pe doamna Boghicevici de tot sprijinul pe care il pot acorda ca parlamentar si ca si coleg", a spus Barbu.

Noul ministru Claudia Boghicevici a declarat ca are in vedere implementarea unor reforme, dar si o colaborare cu alti ministri in ceea ce priveste piata muncii.

"Ne propunem in continuare implementarea reformei in Legea Asistentei Sociale, am in vedere o buna colaborare cu ministrii Diaconescu si Orban pentru modernizarea pietei muncii", a spus Boghicevici.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca o tinta importanta pentru minister este deblocarea pietei muncii din Uniunea Europeana, in tarile unde aceasta este inchisa pentru romani. "Acest minister are nevoie de rabdare si suport. Este un minister care are chestiuni dificile de rezolvat, iar deblocarea pietei muncii din Uniunea Europene unde aceasta este blocata este o tinta", a spus premierul.

"Plec din Ministerul Muncii cu certitudinea ca acest minister ramane pe maini bune", a declarat, astazi, fostul ministru de resort, Sulfina Barbu, la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale.

×